Moderater ut och spontankampanja

Gävlemoderaternas storkampanjare Birgittha Bjerkén, Gun Lundberg och Anders Fogeus fick en idé att ge sig ut i Gävle och spontankampanja.

De tog med sig flagga, flygblad, samtalsbord och ett gott humör. Att kampanja på ovanliga platser och tider skapar en överraskningseffekt som lockar fram människors nyfikenhet. Humm! Varför är Moderaterna ute nu och här? Tänker många Gävlebor när de möter spontankampanjarna. Det är mycket enkelt man går ut två-tre moderater, tar med sig lämplig kampanjmaterial och kampanjar en stund. Lunchtid är lämpligt då många är i rörelse. Platsen kan gärna vara en udda plats där vi sällan är. Allt för att skapa nyfikenhet och intresse. Så ut och spontankampanja, det är enkelt och roligt.

Vi har som alla moderatföreningar varit med i vårens värvarkampanj. Jag vill speciellt tacka alla ni som var med och ringde runt och återvärvade moderater. Det var både roligt och många som glömt betala medlemsavgiften gjorde det sedan. Gävlemoderaterna har fått en mästervärvare Anders Göransson, ingen kommer undan. Tack Anders för att du gjort en stor förening större.

Snart är det dags för Gävlemoderateran att dörrknacka. Nu ska vi ut och fråga hur Gävleborna vill att vi ska utveckla Gävle för vi har makten att göra det nu och lyssnar vi och utvecklar Gävle så kommer vi att behålla makten.

Glad sommar! Vila er för snart ska vi ut och knacka 1000 dörrar!

Anders Jansson
Ordförande i Gävlemoderaterna

Publicerad: lördag, augusti 6, 2016 - 07:43