Framtidens jobb

Nya Moderaterna rustar sig för att söka förnyat förtroende av väljarna i valet 2014. För att lyckas med det ska vi fortsätta förnyelsen, skärpa samhällskritiken och utveckla en tydlig framtidsagenda. Därför genomför Moderaterna 2000 arbetsplatsbesök.

Det handlar inte enbart om att utveckla innehållet i politiken utan även våra arbetssätt. Utifrån vår strategiska inriktning inför valet 2014 – att Sverige behöver ett modernt arbetarparti – startar vi därför besöksprojektet ” Framtidens jobb”. Syftet är att bättre förstå den nya arbetsmarknad som växer fram. Under förra mandatperioden genomförde vi projektet ” Välkommen till verkligheten ”, där moderater i hela landet samtalade med medarbetare i våra välfärdsverksamheter.

Projektet handlade om att aktivt lyssna på dem som finns och verkar i viktiga verksamheter och att låta deras erfarenheter påverka politiken. Inom ramen för projektet ”Framtidens jobb” ska en mångfald av olika arbetsplatser besökas. Inriktningen ska vara arbetsplatser som representerar den nya, moderna arbetsmarknaden.

Genom att ta utgångspunkt i hur arbetsmarknaden ser ut och hur den utvecklas ska Nya Moderaterna möta väljarna 2014 som det parti som bäst förstår arbetsmarknaden. Det är bara genom ökad förståelse som vi kan hitta nya lösningar för hur jobben ska bli fler.


Mer information om projektet bifogas.

Bifogade filer: 
Publicerad: fredag, november 9, 2012 - 10:42
Nyckelord: