Hravn Forsne

Vice Ordförande nämnden för Service, Kungsbacka

Foto: 
Moderaterna Kungsbacka
Ladda ner pressbilder
Jag heter Hravn Forsne. För mig är det viktigaste med det politiska engagemanget att aldrig släppa att vår främsta motståndare som politiker är samhällsproblemen.

Det är de hinder människor upplever i sin vardag som alltid måste vara första prioritet. Jag tror därför att det är politikens uppgift att arbeta som hårdast för de som har det svårast. Idag är det våra unga och våra pensionärer.

Unga måste lättare kunna hitta arbete och utbildningar som leder till jobb. Vi måste skapa en arbetsmarknad som suktar efter att få in unga, inte en som stänger de ute.

Våra pensionärer måste kunna åldras med värdighet. Det måste gå att leva på en pension som varje 65-åring har slitit för hela sitt liv. Samtidigt måste vård och omsorg hela tiden utvecklas för att kunna bibehålla livskvalitet för de som nyttjar den.

Jag söker dit förtroende för att kunna bekämpa de samhällsproblem som vi står inför och göra Sverige starkare, bättre och ett land som det kommer stå om i historieböckerna som vår tids bästa nation.