Moderata Ungdomsförbundet

Moderata ungdomsförbundet är, precis som det låter, Moderaternas ungdomsförbund. Vi är Sveriges största politiska ungdomarförbund. Vi har även två stycken systerorganisationer; Moderata Studenter och Moderat Skolungdom.

MUF står alltid på frihetens och individens sida före systemets. Alla människor i Sverige ska få utvecklas och forma sitt eget liv efter dennes egna tankar och önskemål. Vi tycker att människor ska få bestämma över sina egna liv.

Ungdomar som kan och vill ska ha möjlighet att få ett jobb. Arbetslösheten hos ungdomar idag är alltför hög. Vi måste se till så att de ungdomar som vill och kan också ska ha möjligheten att ta ett jobb.

Svenska skolan har inte lyckats leverera tillräckliga kunskaper till eleverna. Debatten i Sverige om skolan har länge handlat om det ska vara disciplin- eller flumskola. Vi tycker att det läggs för lite fokus på kunskaper i skolan och kreativiteten att kunna använda dessa kunskaper. Mindre flum eller disciplin och mer kunskap och kreativitet inom skolans väggar.

Internet är idag en naturlig del av våra liv, därför ska friheten på internet försvaras. Vi tycker inte att man ska vara övervakad när man surfar på internet. Internet ska vara fritt, snabbt och säkert.

Tycker du som oss - då borde du bli medlem i Moderata Ungdomsförbundet.

Klicka på länken för att bli medlem!

 

Adam Rydstedt
Distriktordförande
MUF Gävleborg

adam.rydstedt@moderat.se

Publicerad: torsdag, mars 14, 2013 - 17:56
Uppdaterad: fredag, augusti 21, 2015 - 11:52